Find vej til AURORA Galleri

AURORA Galleri hos Faber/ Flugt

Velkommen til Galleri AURORA

Tuse Næs er en smuk halvø omkranset af Lammefjorden, Isefjorden og Holbæk Fjord og med bølgende marker og smukke skove. Her er et rigt natur- og kulturliv af fordybe sig i.

Hønsehalsskoven med en mystisk stensætning, en helligkilde og strandenge med 13 fredede orkidéarter lige ned til fuglereservatet Udby Vig, hvor man kan se gravand, skallesluger, strandskader og fiskehejrer, samt gæs og svaner. Mosemark skov er en frøskov og fra gravhøjen Bøgebjerg er der udsigt over de tre fjorde og landskaberne helt til Roskilde domkirke og til Vejrhøj i Odsherred. Bognæs skov og strand er yndet mål for traveture, skoven har en altersten, bautasten, fra oldtiden i det nordøstlige hjørne og en lille sandstrand med bådebro og god grillplads. Fra Tornehage er der mulighed for lystfiskeri af havørred.

Lyset fra fjordene og det smukke landskab har tiltrukket mange kunstnere gennem tiderne. Her er et rigt kultur- og naturliv at fordybe sig i. I trediverne kom den store maler Lauritz Hartz på Tuse Næs, men også hans kollega og ven Karl Bovin var her og besøgte maleren Asger Faber, hvis tegninger og malerier hænger overalt i området. Alice Faber er datter af maleren og viderefører således fortsat det kunstneriske arbejde på stedet. Nye folk er kommet til: tegnere, malere, skuespillere, filmfolk, sangere og musikere har fundet frem til Tuse Næs og giver farve og toner til halvøen. Og i den slipstrøm vokser kulturhuse op, seneste skud er det smukt restaurerede Huset på Næsset i Udby og det meget fine og smukt beliggende Tuse Næs Kunsthåndværk i Uglerup med Galleri, Butik og Café. 

Naturen og kulturen kalder på besøg. Tag på en lille udflugt og oplev egnen. Gå en tur i det smukke landskab, så går det nok. Og kik så gerne ind i Galleri AURORA og få en god oplevelse og en samtale over en kop kaffe. Der er ingen købetvang. Malerier og tegninger, postkort og plakater kan beses og studeres.
Foldere til ture på Næsset fås her: http://www.turinaturen.dk/440867248

Velkommen i galleri AURORA
Alice Faber & Tommy Flugt

Adresse:

Alice Faber & Tommy Flugt
Kastrupvej 31, Tuse Næs
4300 Holbæk
Danmark

Tel: 2874 1636

Åbningstider efter aftale

Ring for en aftale på 2874 1636